Izabran pobednički predlog projekta u okviru Prostora otpora
festival, krokodil, jezici, region, pisci, prevodioci, knjizevnost, konferencija, debate,
27449
post-template-default,single,single-post,postid-27449,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-27178

Izabran pobednički predlog projekta u okviru Prostora otpora

Izabran pobednički predlog projekta u okviru Prostora otpora

Nakon završetka prvog ciklusa projekta Prostori otpora: progam jačanja lokalnih inicijativa koje Udurženje KROKODIL realizuje od oktobra 2023. godine, 3. oktobra u KROKODILovom Centru održano je predstavljanje pristiglih projektnih predloga. Imali smo prilike da čujemo brojne zanimljive ideje i konkretne predloge za rešavanje različitih društvenih i lokalnih problema.

Za najbolji predlog projekta glasali su upravo okupljeni predstavnici organizacija, inicijativa, kao i pojedinci/pojedinke učesnici u projektu Prostori otpora, a po jedan glas imali su i Udruženje KROKODIL i Evropski fond za Balkan.

Najviše glasova osvojio je Klub studenata istraživača Šumarskog fakulteta sa projektom Eko staze: virtuelni vodič kroz prirodna staništa. Zahvaljujući grantu od 5000 evra koji dodeljuje Evropski fond za Balkan, ovaj projekat će se uskoro realizovati u šumi u Košutnjaku. Čestitamo pobednicima i želimo im mnogo sreće i uspeha u implementaciji projekta!

Uskoro ćemo objaviti otvoreni poziv za učešće u novom ciklusu projekta Prostori otpora: program jačanja lokalnih inicijativa. Pratite nas kako biste se o ovome na vreme informisali.

Projekat Prostori Otpora: Program jačanja lokalnih inicijativa podržala je Nacionalna zadužbina za demokratiju – National Endowment for Democracy (NED).

Foto: Alex Dmitrović