Palestinske žene juče, danas i sutra: Svedočanstva i razgovori u KROKODILovom Centru
festival, krokodil, jezici, region, pisci, prevodioci, knjizevnost, konferencija, debate,
27343
post-template-default,single,single-post,postid-27343,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-27178

Palestinske žene juče, danas i sutra: Svedočanstva i razgovori u KROKODILovom Centru

Palestinske žene juče, danas i sutra: Svedočanstva i razgovori u KROKODILovom Centru

,,Palestinske žene juče, danas i sutra“ naziv je predavanja koje će se održati od 15:45h o okviru Palestinskog dana u subotu u KROKODILovom Centru a koje su nam pripremile Rana i Dina Al Najar. Razgovor u formi svedočanstava o izazovima s kojima se suočavaju žene u Palestini poslužiće za razmenu i diskusiju koja će uslediti. Ove dve hrabre žene, naše sestre, učestvovale u ovogodišnjem osmomartovskom maršu koji Udruženje tradicionalno koorganizuje i tada su podelile sa učesnicama i učesnicima dirljiv i snažan govor o solidarnosti i radnim pravima žena Palestine!

Samo sat vremena ranije od 14:45h predavanje pod nazivom ,,Savremeni palestinski umetnici” održaće Viša lektorka sa filološkog fakulteta u Beogradu Dajana Ajub koja će nam kroz ovo jednočasovno putovanje približiti dela savremenih umetnika iz Palestine.

Vaše prisustvo na predavanjima, kao i celom događaju, od velikog je značaja jer sav prihod od ulaznica, kao i od kupovine hrane i pića ide direktno porodici Al Najar.

Ulaznice po ceni od 500 dinara možete kupiti svakog radnog dana od 12 do 20 časova u KROKODILovom Centru ili ih rezervisati putem mejla office@krokodil.rs.