,,PičPrič” na festivalu KROKODIL
festival, krokodil, jezici, region, pisci, prevodioci, knjizevnost, konferencija, debate,
26502
post-template-default,single,single-post,postid-26502,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-27178

,,PičPrič” na festivalu KROKODIL

,,PičPrič” na festivalu KROKODIL

,,PičPrič”, jedan od najuspešnijih i najspektakularnijih književnih performansa ženskog pripovedanja u regionu, po prvi put stiže u Srbiju nakon brojnih uspešnih nastupa u Skoplju i širom Severne Makedonije.

Ovaj jedinstveni događaj okuplja izuzetne žene koje svojim pričama, humorom i oštroumnošću, razbijaju ustaljene patrijarhalne sisteme vrednosti i društvene norme. Performans je postao sinonim za hrabrost, kreativnost i kritiku društvenih predrasuda, pružajući platformu za glasove koji često ostaju u senci.

Koordinatorka ovog događaja je makedonska spisateljica Rumena Bužarovska, čiji je književni rad vrlo dobro poznat.

Nemojte slučajno da propustite priliku da ih čujete uživo! Ovaj performans obećava nezaboravno veče puno smeha, razmišljanja i inspiracije. Dođite i podržite ove neverovatne žene koje hrabro stoje na prvoj liniji borbe protiv patrijarhata, koristeći reči kao svoje oružje.

Ulaznice za večernje programe možete nabaviti putem GIGS TIX prodajne mreže, online preko sajta new.gigstix.com, kao i u KROKODILovom Centru (radnim danima od 12 do 20 časova) i na biletarnici festivala sat vremena pre početka programa.

Program festivala KROKODIL preuzmite klikom OVDE